Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie

Wellicht kent u de situatie. U bent onderweg en ineens gaat er een lampje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst ’s ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn. Dit is zo’n moment waarbij mobiliteitsgarantie gunstig kan zijn. Daarom kunt bij de aanschaf van een cabrio bij Cabriofirst ook gebruik maken van de AutoFirst Hoogsteder mobiliteitsgarantie.

Onderhoud aan uw auto is belangrijk, daarmee voorkomt u de kans dat u stil komt te staan met auto. Daarom krijgt u bij een onderhoudsbeurt bij AutoFirst Hoogsteder een AutoFirst Hoogsteder Mobiliteitspas die een jaar geldig is. Met deze pas heeft u recht op mobiliteit. Wat wil dat nu zeggen? Mocht u, ondanks het uitvoeren van onderhoud toch stil komen te staan, dan zal AutoFirst Hoogsteder u weer op weg helpen.

U heeft al mobiliteitsgarantie vanaf €19,95 per jaar!

Wanneer u stil komt te staan met uw auto door pech, zal de AutoFirst Hoogsteder Pechhulpservice alarmcentrale samen met u kijken naar een passende oplossing. Dit bestaat uit het geven van technisch advies en wanneer dit niet afdoende is, komt de gespecialiseerde autohulpdienst naar u toe. Binnen Nederland zijn wij normaal gesproken binnen 30-40 minuten bij u.

Meer weten of een afspraak maken? Neem hier contact met ons op!